Research and Education Network (REN)

Først litt om hva REN er:
Ifølge sin egen hjemmeside er REN: «[…] en del av Innovasjon Norge og arbeider med problemstillinger og analyser knyttet til

  • Forskning og utvikling innen distribuerte læringsformer
  • Utvikling innen e-læringsmarkedet

Utgangspunktet er, og har vært, IKT-baserte læringsformer, men REN åpner for et noe bredere perspektiv i forhold til ulike læringsformer som fremmer samhandling og læring.» Les mer om Innovasjon Norge og Research and Education Network.

Jeg visste ikke at dette nettverket eksisterte, ei heller at NTNU var medlem i det før august 2014, da jeg ble spurt om jeg ville holde et innlegg på et REN-medlemsmøte som skulle holdes i Trondheim 10. september 2014.

I etterkant av dette medlemsmøtet ble det sendt ut en invitasjon fra NTNU VIDERE som oppfordret interesserte i å søke på de tre «gratisplassene» som NTNU disponerer. Jeg sendte en kort søknad til NTNU VIDERE, og var så heldig at jeg fikk en av NTNUs «gratisplasser» på RENs studietur til New York.

(«Gratisplass» er satt i hermetegn ettersom NTNU VIDERE kun betale selve studieavgiften på 10 000,-, mens reise, opphold, diettpenger, osv. måtte betales av egen annum- eller prosjektlomme…Og det ble til sammen ganske mye mer enn 10 000,-)

Etter hvert ble det klart at vi var 6 stk. fra NTNU som skulle dra til New York på REN-studietur (Leif Martin Hogstad, Inger Langseth, Kirsti Sørgaard Moe, Øystein Orheim, Tonje Mogstad Høvik og undertegnede)

I og med at flere av oss ikke kjente hverandre fra før, møttes vi til lunsj 2. oktober. Faktisk førte allerede denne lunsjen at noe nytt skjedde ved NTNU: Jeg forespurt om jeg ikke kunne tenke meg å delta på et prosjekt om gjennomføring av Digital eksamen ved NTNU, og enden på visa var at jeg (i samarbeid med NTNU VIDERE) arrangerte digital eksamen for EVU-studenter høsten 2014. Ju-hu!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s